Welkom nieuw (BBQ) seizoen!

Welkom nieuw (BBQ) seizoen!

Hoi fijne lente, daar ben je dan weer. Mijn favoriete seizoen. De nieuwe frisse geur, het opkomende groen en de langere dagen. Weer fijn buiten zijn, barbecueën, in het park chillen, naar festivalletjes gaan. Het komt er allemaal weer aan mensjes.

Barbecue Voor Spek en Bonen

Pas hadden we onze eerste barbecue alweer gehad. In mijn ouderlijk huis in Boekel, prachtige tuin hè. We kunnen er nog even van genieten, want het huis is verkocht en mijn ouders gaan verhuizen. Omdat ze 35 jaar getrouwd waren, hebben we samen met familie in de ondergaande zon genoten van een heerlijke barbecue. Mét een lekker warme kachel erbij want het was stiekem toch best frisjes.

P1120160

Veel dingen die op mijn lijstje stonden voor afgelopen winter heb ik zo goed als afgerond. Met als grootste prestatie de trap, wat een pain in the ass is dat geweest zeg. Daarom kunnen we nu weer mooi gaan doorpakken naar buiten. Want daar is de tuin droevig aan zijn lot overgelaten in de herfst. Als ik het voor elkaar krijg om deze zomer onderstaand lijstje af te ronden ben ik een content mens.

Snoeien van de struiken en bomen, voor- en achtertuin
Afronden van alle bestrating in de achtertuin
Maken van de houten banken bij de witte plantenbakken
Alle bessenstruiken aan de muur bevestigen
De ‘buitenkeuken’ realiseren

Er staat me dus weer een mooie uitdaging te wachten dit seizoen, love it. En hopelijk nog ultra veel barbecues, een mooie tuin, eigen gekweekte groenten, fijne festivals en mooie momentjes in de ondergaande zon. Can’t wait.

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *