UNITE, eaters of Bacon

UNITE, eaters of Bacon

Wat een prachtige manier om dit blog te beginnen: Bacon eters, kom samen! Al jaren de ambitie om mijn liefde voor bacon, of zoals Nederlanders het noemen spek, wat breder te delen. En nu is het eindelijk zover!

Natuurlijk is niet alleen bacon de aanleiding om dit blog te starten, maar ook mijn liefde voor al het andere lekkere eten, drinken en alles wat groeit op deze aardkloot. Want er moet genoten worden door ons bourgondiërs, of hoe ik mezelf graag wil noemen ‘Boergondiër’.  Brabander in hart en nieren met een (beginnend) moestuintje in Eindhoven vind ik dat ik ook een beetje (stads)boer(in) ben, haha. Dus laten we dit de start noemen van een mooie registratie van alles wat het leven ons te bieden heeft. Uiteraard toegespitst op het gebied van eten, drinken en gewoonweg bourgondiër zijn.

Beginnende met Reebok die het wel zo goed snapt. Bacon zonder kunstmatige smaak-, kleur- en geurstoffen, gewoon puur gerookte bacon zoals het bedoeld is. En dat alles omhult met een prachtig concept. Want……

” I hate bacon.”
– said no one, EVER.

Lees er alles over  op http://fitness.reebok.com/international/training/subpages/reebok-bacon/

Picture by Reebok

Picture by Reebok

 

 

 

 

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *