Moestuin update 7 | O-O-O-O-O-O-OOOOOGST!

Moestuin update 7 | O-O-O-O-O-O-OOOOOGST!

Het is zover, de eerste oogst! Helemaal verrast hoe mooi deze rapen uit de grond kwamen 🙂 Ik deelde afgelopen week op Instagram al onderstaande foto van de oogst, maar wilde jullie de rest niet onthouden.

De eerste oogst - sperziebonen wortel en meiraap Voor Spek en Bonen 2Want afgelopen week heb ik met deze meiraap al een mooi gerecht gemaakt. Het gaat me alleen helaas niet lukken om dit nu nog met jullie te delen.

Zit namelijk een klein beetje op hete kolen omdat ik zo word opgehaald om naar het volgende festival te gaan: Graefenthal festival! Wat plaatsvindt in een klooster. Zo’n mooie omgeving; overdag feesten in de kloostertuinen om vervolgens de nacht in het klooster door te brengen. We slapen met een groep in een grote tipi dus gezellig zal het vast en zeker worden 🙂

Maar ik blijf jullie dus het recept wat bij deze post hoort verschuldigd. Hieronder wel alvast een kleine impressie van wat je kunt verwachten. Het was een smaak die ik nooit eerder had geproefd maar wat zeker wel goed smaakte. Binnenkort meer!

Want dan rest mij nu niets meer dan jullie allemaal een heerlijk weekend met hopelijk veel zon toe te wensen! Ik ga het klooster in, tabee!

Moestuin update 7 - Meiraap venkel ovenschotel gemaakt van de eerste oogst rapen

 

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *