Moestuin update 2 | Demolition has begun

Moestuin update 2 | Demolition has begun

Het werd onderhand tijd voor lekker weer zodat we kunnen beginnen aan de sloop van de achtertuin. Het is maart en halverwege april wil ik graag dat het grootste deel klaar is. Geen tijd te verliezen dus want er zijn grootse plannen.

Slopen achtertuin maart 2015

Vorig jaar hebben we al een start gemaakt met het schilderen van de schutting en nu is ook nog de andere zijde aan de beurt. En dan wil ik eigenlijk het huis aan de achterzijde ook schilderen omdat dit vroeger al voor een klein deel is gedaan (?). Wat ben ik allemaal nog meer van plan?

  • Lei-fruitbomen tegen de schutting plaatsen
  • Tegen de andere schutting verhoogde plantenbakken maken
  • Voor de bakken een lange bank maken
  • Gaas tegen schutting bevestigen voor de klimplanten

Moestuin update 2 - Supergrote sugar snaps en little gems bindsla

Dat is wel zo’n beetje wat er moet gebeuren voordat de plantjes erin kunnen. Heb verder nog wel wat meer ideetjes maar laten we hier maar eens mee gaan beginnen. En heb vandaag al goede vorderingen gemaakt. Al veel rotzooi weg, wat tegels eruit en ruimte voor de bomen. Volgende week weer verder.

Binnen zijn de plantjes mooi gegroeid. Vooral de sugar snap gaat hard, die moet ik binnenkort al verpotten want die ontgroeit het eitje. De sla groeit ook gestaag maar ik vind het nog steeds niet op Little Gem sla lijken.

Moestuin update 2 - Hallo artisjok zaadje ontkiemt

Ik had pas een aantal van de AH moestuintjes geplant en de potgrond die over was had ik gebruikt voor een artisjok zaadje. En die begint heel mooi uit te komen! Benieuwd hoe hard deze gaat groeien, maar lijkt ook snel te gaan. We zullen het zien next week.

En nu gaan we genieten van de zaterdagavond. Eens gaan bedenken waar we zullen gaan eten dan straks gezellig cocktails drinken. Fijne avond!

 

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *