Had ik maar…

Had ik maar…

Mijn laptop niet in de auto laten liggen.
Had ik maar mijn SD-kaart niet in mijn laptop laten zitten.
Had ik maar een back-up van mijn SD-kaart gemaakt.

Afgelopen week stonden mijn collega en ik met haar auto geparkeerd in een Q-park garage in Eindhoven. Terug bij de auto waren niet één, maar twee autoruiten volledig ingeslagen en onze laptops waren verdwenen. Alsof 1 raam nog niet duur genoeg is om te vervangen… Zo zuur, want ook mijn SD-kaart met al mijn foto’s van afgelopen jaar zaten nog in het slot en zijn nu dus ook weg. Zo leer je het wel af om het maken van een back-up uit te stellen. Gelukkig staan nog veel foto’s van o.a. de gerechten op dit blog, maar foto’s van vrienden, familie en de katten zijn foetsie.

Bruce op het balkon Eindhoven woensel staand
Dit weekend dus maar aan de slag gegaan met het aanvullen van de verloren fotografie. En we kregen zowaar onze zwarte kat een keer op de foto. Groot unicum want die zit nooit stil en is gewoon niet zo fotogeniek. Dus vandaag even geen lekker eten maar gewoon goeie kattenfoto’s. Fijne zondag nog!

Bruce aan het slapen thuis

 

Print Friendly
There are 3 comments for this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *