Carnaval Smoothie tegen de kater

Carnaval Smoothie tegen de kater

Op maandag met carnaval, als er al twee zware carnavalsdagen achter de rug zijn, kan je altijd wel wat extra vitamientjes gebruiken om die laatste paar carnavalsdagen te doorstaan. En dan is deze smoothie een uitkomst, want zelfs met de grootste kater is deze nog makkelijk te maken. De blender doet namelijk het meeste werk 🙂

Ik gebruik altijd griekse yoghurt voor mijn smoothies, maar het kan eventueel ook wel met (amendel)melk of magere yoghurt. Nu had ik individuele kuipjes griekse yoghurt met onderin de bakjes al wat honing om de smoothie te zoeten. Superhandig.

Dus nu de vitamientjes weer binnen zijn, gauw weer het pakje aan en op naar Gemert voor mijn laatste dag carnaval. Nog gezellig een klein kroegentochtje doen. Alaaf!

Carnaval Smoothie griekse yoghurt mango bosbes framboos aardbei banaan

Carnaval Smoothie – Kuipje Griekse Yoghurt met honing, 1 banaan, handvol bevroren mango stukjes, handvol bevroren framboos/bosbes mix, 4 bevroren aardbeien, klein beetje melk om te verdunnen
Doe eerst in de blender de banaan, bevroren vruchtjes en het beetje melk om alvast het eerste deel te blenden. Als het meeste fruit geblend is voeg je de yoghurt met honing toe. Even goed doorblenden en inschenken maar. Je kan eventueel aan het einde nog chia- of hennepzaad toevoegen.

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *