BORRELTIJD | Vodkaatje met framboos en tijm

BORRELTIJD | Vodkaatje met framboos en tijm

Het is weer bijna weekend. Kan niet wachten. Heb het deze week wel verdiend al zeg ik het zelf. Goed mijn best gedaan. En met succes. Dus een lekker drankje om het weekend in te luiden heb ik óók wel verdiend.
Borreltijd - Framboos Tijm wodkaatje staand Voor Spek en Bonen
Ben zelf eigenlijk helemaaaaaal geen vodka drinker. Ik vind Smirnoff altijd gruwelijk naar bocht smaken en vond altijd dat vodka op geen enkele manier smaakvol te krijgen was. Tot Bols besloot om de vodka productie naar Polen te verplaatsen, in wereld’s meest moderne purificatie-installatie, in Oberniki, Polen. En BAM, daar issie, de eerste wodka in mijn leven die werkelijk waar te nassen is. Zelfs puur.

Daarom is dit drankje dan ook een dikke aanrader. Je kan het mixen met wat je zelf lekker vindt natuurlijk, maar de combinatie van frambozen en tijm is goud. Lekker kruidig, niet te zoet, gewoon goed.

Jullie nog plannen dit weekend? A.s. zaterdag wordt het in ieder geval weer dikke ellende in Eindhoven, want Glow begint. Een week van topdrukte in de stad, aansluiten in de lange rij mensen, verschrikkelijk. Denk dat ik zelf ook even ga :p Eerst nog maar ontspannen met mijn vodkaatje! FIJN WEEKEND!

Vodkaatje met framboos en tijm

Ingredienten: Bols Vodka, paar frambozen, verse tijm, ijs, tonic, limoen, rietsuiker

Doe wat ijs in een glas en vul met vodka, een paar framboosjes, sap van limoen en wat rietsuiker. Mix of roer dit goed tot een deel van het ijs is gesmolten en het glas ijs en ijskoud voelt. Vul de mix verder aan met wat tonic (ginger ale zou ook kunnen) en extra ijs. Als laatste voeg je een paar takjes tijm toe en nog wat verse framboosjes. Vul eventueel af met nog wat extra ijs. Proost!

 

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *