BORRELTIJD | Silver Jet Tequila cocktail met rode peper

BORRELTIJD | Silver Jet Tequila cocktail met rode peper

Borreltijd - Silver Jet Tequila cocktail Voor Spek en BonenVandaag is een belangrijk man heengegaan. Een belangrijk man voor Eindhoven, voor Nederland en voor de muziek. Ja okeeeeee en ook een beetje voor het cannabisgebruik. Armand. Onverwachts, maar ook weer niet geheel verrassend gezien hij bekend stond om zijn hedonistische levensstijl. Geweldig mooie uitspraak van deze slimme man:

”Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet”.

En met deze wijze woorden is het weer bijna tijd voor weekend! Dus laten we er nog een keer op gaan proosten. En vanavond ééntje roken. Op Armand.

In lijn met zijn pittig rode haar een pittige cocktail. Ik wilde er graag een keer één maken met Tequila, maar geen zin de Margarita. Dus toen kwam ik uit bij deze; met ginger ale en vlierbloesemsiroop. Weer eens een keer wat anders.

Silver Jet Tequila cocktail met rode peper

Ingrediënten: Tequila, beetje vlierbessensiroop (AH), limoensap, ijs, ginger ale en rode peper.

Doe wat ijs in een glas en voeg hier de tequila, limoensap (van een halve limoen) en een beetje vlierbessensiroop aan toe (als je dit niet hebt kan wat rietsuiker ook)  en roer dit goed door tot het glas weer ijskoud is. Voeg een beetje extra ijs toe en vul af met ginger ale. Pak je rode peper en prik hier gaatjes in.. je kan hem ook halveren of in vieren snijden in de lengte, kan je er wat langer mee doen. Nog even goed roeren en klaar is je cocktailtje.

Goed weekend, proost! Hieronder nog een kneiter van een plaatje. Op Armand! 

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *