Borreltijd | Framboos Daiquiri

Borreltijd | Framboos Daiquiri

Die blender is de laatste weken een goeie vriend geworden. Ik gebruikte hem eerst voornamelijk voor de ochtend smoothie, maar is ook echt een tovenaar als het op cocktails aan komt. Vandaag verwen ik mezelf met een Daiquiri, framboos daiquiri om precies te zijn. Super makkelijk, vooral met een blender.

Op de foto hierboven zie je het al een beetje, maar je doet flink wat ijs, een deel frambozen (diepvries framboosjes uit de supermarkt), sap van een halve limoen, flink wat ruwe rietsuiker, een deel witte rum (ik gebruik Havana Club 3 Años) en ik doe er een beetje Spa rood bij. Echt een klein beetje, dat verdunt het geheel een beetje. Blender aan en schenken maar. Je zou hem kunnen zeven voor de framboos pitjes, maar daar had ik geen zin in 🙂

Nu nog even genieten van de zaterdagmiddag met een cocktailtje en straks hopelijk ook van een lekker dinertje en filmpje bij Natlab op Strijp-S. Ben benieuwd… jullie ook nog een fijn weekend!

Raspberry Daiquiri cocktail framboos

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *